GY. I. K.


CÍMKÉK:


Tudnak-e előnyomott címkét gyártani?

Vállalunk előnyomott információkkal történő címkegyártást is, akár 4 szín+lakk használatával (ennél több szín használata megbeszélés szerint).

Milyen címkét választhatok?

Leggyakoribb a fekvő vagy álló téglalap formájú címke használata, de rendelkezünk kör, ellipszis és egyedi formájú, méretű kivágó szerszámokkal is.

Mi a minimális rendelési mennyiség?

Hívjon minket egyeztessünk!

A megrendelt címke milyen kiszerelésben kerül szállításra?

A vevő igényének megfelelően, 25, 40, 76 mm magon bármely külső átmérővel tudjuk szállítani a kellékanyagokat. Amennyiben ezek a számok nem ismerősek Önnek ne aggódjon, tájékoztasson minket nyomtatójának típusáról, vagy eddig használatos kellékanyagának tulajdonságairól.

Hogyan tároljam a címkéket felhasználásukig?

A környezeti behatásokra a Direct Termo címke a legérzékenyebb, de általánosan elmondható, hogy felhasználásig védeni kell őket a statikus hőhatásoktól (tartós 40 °C fok feletti vagy -10 °C alatti hőmérséklettől), párától, nedvességtől melyek akár a ragasztóanyagának élettartamát is befolyásolhatják. Különösen az említett Termo címkére igaz, hogy érzékeny a napfényre és az ütődésekre, ezek elszíneződést okozhatnak a felületén, tehát szállítására megfelelő raktározására figyeljünk oda.

Milyen címkét érdemes használni olyan termékeknél, ahol később el kell távolítani az etiketteket a felületről. Pl.: Könyvesboltokban könyvek árcédulái.

A különböző típusú címke alapanyagok (papír, thermál papír, műanyag) rendelhetőek visszaszedhető ragasztóval, melyek megfelelő tapadást biztosítanak, de később mégis sérülésmentesen visszaszedhetőek az adott felületről.

Milyen címkét használjak ott, ahol követelmény, hogy ne tudják azt sérülésmentesen eltávolítani?

Két lehetőséget ajánlunk:
- biztonsági szélbevágásokkal készítjük a címkét erős ragasztóval, mely lehetetlenné teszi a sérülésmentes eltávolítást.
- olyan ragasztóanyag használata, mely a címke felszedésekor nyomot hagy a felületen, illetve a címke is sérül, használhatatlanná válik.

Ha a magvásárolt papír vagy műanyag címketekercsre etikett nyomtatóval szeretnék nyomtatni, be tudom e szerezni Önöknél a szükséges festékszalagot is?

Természetesen, versenyképes áron kínálunk festékszalagokat, minden etikett nyomtató típushoz, minden alapanyaghoz, a kívánt szélességben!

Milyen színű festékszalagot használhatok?

Elsődleges alapszín a fekete, de lehetőség van színes, piros, kék, zöld illetve megfelelő alapanyag esetén ezüst, vagy arany TTR szalagok vásárlására is.


VONALKÓDOLVASÓK:

Interfészek általános áttekintése, avagy melyiket válasszam?

Amennyiben az ön által használt program(ok) nem jelöl(nek) meg ajánlott interfészt, legcélszerűbb, ha az univerzálisnak mondható billentyűzet vagy USB típus mellett dönt.

Interfészek rövid leírása:
Billentyűzet:
- mindkét billentyűzet típushoz (AT/PS2) csatlakoztatható, a legtöbb programmal kifogástalanul működik, operációs rendszer és szoftver független, a magyar billentyűzethez beállítható.
RS232 (soros):
- elsősorban pénztárgéphez, vagy egyéb olvasót kezelő perifériáknál használatos interfész, de természetesen PC-n futó alkalmazásoknál is előfordul használata, ehhez a programnak kezelnie kell a RS232 Portot, illetve az olvasóhoz külső tápegység szükséges!
USB:
- egyre inkább leváltja a billentyűzet interfészt, adatátvitele hasonló, laptopokhoz történő illesztés esetén kimondottan az USB interfész ajánlott!
Ceruza emuláció:
- leginkább az olvasók adatgyűjtőhöz, dekóderhez, egyéb perifériához történő illesztésekor alkalmazott interfész, használata egyre háttérbe szorul.
IBM:
- az IBM kasszákhoz használatos speciális interfész.
NyitóoldalRólunkTermékek, szolgáltatások Termékek, szolgáltatásokAjánlatkérésKapcsolat